5. 5. 2024   |   svátek má Klaudie, Květnové...
 

Bramborový salát

Název Množství a jednotka
brambory 1 kg
cibule 1 ks
mrkev s hráškem ve skle 330g 1 ks
sladkokyselé okurky 6 ks
majonéza 250 g
Zobrazit všechny ingredience

příloha
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 30 min.
Mamut :-)



Postup
Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na kostičky a přidáme najemno nakrájenou cibuli, sterilovaný hrášek s mrkví (přecedíme), nadrobno nakrájené kyselé okurky, osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice a majonézu podle potřeby. Všechno opatrně promícháme a necháme nejlépe do druhého dne odležet.


 


RECEPTY

Pórkový krém

Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept

RECEPTY

Květákové placičky se sýrem

Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept

RECEPTY

Malinová "cheesecake" roláda

Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí nudličky v kari omáčce

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Rýžový nákyp

Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Řepa červená

Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...